Yamas! de film

18 April in de bioscoop

  1. Home
  2. Yamas

Yamas! de film

GOGO Jongerenreizen en The Movie Company presenteren de heetste zomerfilm ooit: YAMAS!

Wil jij je vakantie met GOGO aka de beste week van je leven herbeleven? Of wil je alvast een preview van hoe jouw zomer er dit jaar uit gaat zien? Let dan op, want Yamas! de film maakt je dromen waar! Een vriendengroep die naar Chersonissos gaat met GOGO en een vakantie beleeft om nooit te vergeten!

Nu mogen wij van GOGO 6 tickets weggeven voor de Yamas!-première in de Kinepolis Jaarbeurs Utrecht op 18 april! Het belooft een vet feest te worden dus daar moet je bij zijn! Kijk snel op onze Instagram wat je moet doen om kans te maken op deze tickets. De winnaar van de winactie maken we op vrijdag 12 april bekend op onze Instagram, dus zorg ervoor dat je snel meedoet!

Indien je nu al niet kan wachten check dan snel de trailer van Yamas! en kom te weten hoe de vakantie van deze vriendengroep eruit ziet in Chersonissos

Bovendien is deze hete film vanaf donderdag 18 april te zien in de bioscoop! Dus win je niet? Haal snel en kaartje en kijk deze fantastische film in een bioscoop bij jou in de buurt! Met acteurs als Yip Andjar, Romy Indy, Bertan Topbac, André Dongelmans, Donny Ronny, Gordon Heuckeroth, Amber de Lil en Ruben van der Meer mag je deze niet missen! Ik zeg #letsGOGO!

YAMAS - Trailer